Telephelyfejlesztés
alumínium nyílászáró, ajtó, ablak, székesfehérvár
Minőségi együttműködés
alumínium nyílászáró, ajtó, ablak, székesfehérvár
Ablakszerker - Megbízható, hitelképes partner
alumínium nyílászáró, ajtó, ablak, székesfehérvár
Ablakszerker - A biztonságos otthonokért
alumínium nyílászáró, ajtó, ablak, székesfehérvár
Feliratkozás hírlevélre
Adja meg adatait a hírlevlére való feliratkozáshoz:

Név:
Email:

A profil fő kamrája egy magas szigeteléssel bíró speciális anyaggal, habbal kerül kitöltésre. Ezzel a technikával elsősorban kiváló hőszigetelési értékek érhetők el!
alumínium nyílászáró, ajtó, ablak, székesfehérvár

Deprecated: Function eregi_replace() is deprecated in /www/ablakszerker.hu/_main/megjelenito.php on line 78

Alumínium nyílászárók

IMPERIAL

Imperial aluminium nyílászáróHárom légkamrás rendszer, melyet kültéri ajtók és ablakok, valamint különböző portálszerkezetek kialakítására fejlesztettek ki. A profilok hő áteresztési tényezője UR= 2,2 – 2,3 W/m2K, amely alapján a DIN 4108-as szabvány szerinti 2.1-es keretcsoportjába sorolható. Az ablak- és ajtókeretek, osztók és ajtószárnyak profilmélysége 65 mm, az ablakoké 74 mm. A profilok falvastagsága 1.7 – 2.0 mm. Így a merev, statikus profil paramétereinek köszönhetően alkalmas nagy szárnyszélességű ajtók kialakításához: 1300 mm szélesség – 2200 mm maximális magasságnál, 1200 mm szélesség – 2400 mm maximális magasság mellett. Az üvegvastagság 4 és 51 mm között változhat. Kívülről történő beüvegezés is lehetséges. Minőségi vasalatok és küszöbök széles skálájának alkalmazása különösen sokoldalúvá és újszerűvé teszi ezt a rendszert.MC-WALL

Mc-wall alumínium nyílászáróA hőszigetelt alumínium homlokzati függönyfal rendszer függőleges gerendákból és vízszintes osztóbordákból áll, melyeket acél rögzítő csapok kapcsolnak egymáshoz. Egyenes falfelületek esetén nagy előnye, hogy gyorsan halad a szerkezet építése. Lehetséges fazettás függönyfal építése, csavarozott felfogatással a gerendákhoz. A rögzítő profil a bordához van erősítve egy extrudált összekötő profillal, mely egyben hőszigetelő szerepet tölt be. A rögzítő profilt kemény és lágy műanyagok co-extrudálásával állítják elő és ez garantálja a szigetelést. A függönyfal rendszer kívülről kiegészíthető különféle dekorációs takarólécekkel. A hagyományos homlokzati falak vízszintes és függőleges kiálló szerkezetén kívül, a rendszer alkalmas félig rejtett bordázatú szerkezet kialakítására is, ahol a függönyfal külső felületén csak függőlegesen futó takarólécek láthatóak.


Felhasználás: üvegportálok, irodaépületek falai, illetve tetőelemei

Ablakszerker Kft.© Minden jog fenntartva - Cím: Székesfehérvár, Sóstói Ipari Park, Amerikai fasor 11.