Termelékenységi hatékonyságnövelés
Forgóeszköz finanszírozás
Technológiai modernizáció
Napelem rendszer megvalósítása
Napelem rendszer telepítése
Eszközbeszerzés
Telephelyfejlesztés
Minőségi együttműködés
Ablakszerker - Megbízható, hitelképes partner
Ablakszerker - A biztonságos otthonokért
Feliratkozás hírlevélre
Adja meg adatait a hírlevlére való feliratkozáshoz:

Név:
Email:

A profil fő kamrája egy magas szigeteléssel bíró speciális anyaggal, habbal kerül kitöltésre. Ezzel a technikával elsősorban kiváló hőszigetelési értékek érhetők el!

Bemutatkozás

Tisztelt Hölgyem, Uram!

Papp Gábor vagyok, az Ablakszerker Kft. ügyvezető igazgatója. Röviden bemutatom az 1999-óta sikeresen működő cégünket, amely műanyag nyílászárók gyártásával, forgalmazásával és azok beépítésére specializálódott. Cégünk német alapanyagból, német technológiával készíti nyílászáróit. Kezdetben kétkezi munkánkat mára már felváltották jó minőségű gépeink és jól képzett munkatársaink. A kemény és sikeres munka eredményeként mostanra eljutottunk odáig, hogy a régen megálmodott terveinket valóra válthattuk.

2005 év végén az új és nagyobb kapacitással bíró csarnokunkba költöztünk. Ez a beruházás mindenképpen szükségszerű volt, lépést kellett tartani a fejlődő piaccal és az egyre nagyobb elvárásokkal. Ez is bizonyítja, hogy cégünk olyan stratégiát épített ki, amellyel folyamatosan biztosítja piaci pozícióját.

2009-ben egy sikeres pályázat nyomán újabb telephely fejlesztésbe fogtunk. Ennek eredményeként eljutottunk odáig, hogy az egyedi gyártást igénylő kézi munkától kezdve a legmodernebb gyártási technológiát igénylő megrendeléseket is le tudjuk gyártani.

A fejlesztések és az elvárásokkal való lépéstartás mellett fontos a vevőközpontú szemlélet és a nagyfokú rugalmasság. A garantált minőség és a gyártási határidők megtartásával sikerült cégünknek a piacon biztos pozíciót elérni és megerősödni. A megrendelőink kiszolgálása, igényeinek kielégítése, nagyfokú odafigyelést igényel. Igyekszünk, hogy ezeknek az elvárásoknak a kiélezett versenyben is maximálisan meg tudjunk felelni.

Egyaránt foglalkozunk a lakosság kiszolgálásával, illetve megbízható viszonteladó partnerekkel. Törekszünk arra, hogy fejlődésünk folyamatos legyen. Hisszük, hogy erőfeszítéseink meghozzák a kívánt eredményt és az egyre nagyobb piaci igény kielégítésével párhuzamosan megnyugtató hátteret tudunk biztosítani üzleti partnereinknek is.

Alapprofilunk, Gealan 8000 típusú 6 légkamrás, 74mm-es, egyenes vonalvezetésű, Öko Max, újrahasznosított műanyag rendszer, melyek hőszigetelése a kor követelményeit megfelelően kielégíti. A nyílászárók behúzott acél merevítőkkel készülnek, rejtett német vasalattal vannak szerelve, a tömítettségről pedig a dupla szigetelőgumi gondoskodik, amelyet már harmadik középtömítéssel is ki lehet egészíteni.

Az ablakok készülhetnek bukó-nyíló, nyíló, bukó, kivitelben. Gyártunk erkélyajtókat, melyek lehetnek bukó-nyíló, nyíló, toló, emelő toló kivitelűek.

Bejárati ajtóból több százféle típus választható ill. lehetőség van egyedi elképzelés szerinti szárnyosztott ajtók gyártására is.

Az ajtók többféle zárral kérhetőek, az alap 5 pontos, görgős zártól a MABISZ tanúsítvánnyal rendelkező, 3 pontos, illetve a 4 pontos csapos, dupla zárbetétes kivitelig.

A nyílászárókba épített üvegek típusai szinte végtelenek. Rendelhető az alap, kétrétegű 4-16-4 LowE Argon gázzal töltött Ug=1,0 üveggel, vagy akár háromrétegű Ug=0,5-os üveggel is. A betörésvédelem fokozásáról, a különböző típusú többrétegű biztonsági üvegek gondoskodnak. A napsütés, illetve a beláthatóság elleni lehetőség katedrál üvegek, illetve reflexiós üvegek beépítésére is. Az ablakokat és erkélyajtókat rejtett több ponton záródó vasalatokkal szereljük.

A nyílászárók gyártásán kívül cégünk foglalkozik redőnyök, szúnyoghálók, külső-belső párkányok forgalmazásával is, melyekkel a vásárlók teljes körű kiszolgálását céloztuk meg. Az egyre magasabb vásárlói igényekhez igazodva a GABO ablakok prémium nyílászáró megoldásai által nyújtott széles spektrumon mozgó kombinációs lehetőségeket kihasználva tudunk mind esztétikailag, mind műszakilag megfelelni az elvárásoknak.

Nagyon fontos a széles színválaszték elérhetősége fadekor, Acryl és alumínium felületeken keresztül.

Az új termékek bevezetésével újabb vásárlóréteget szeretnénk megcélozni, hogy a piaci igények minden egyes szegmensét elérjük a gyártási kapacitás növelésével


Ismerje meg cégünket és minősítéseinket bővebben megújult honlapunkon
Ablakszerker Kft.© Minden jog fenntartva - Cím: Székesfehérvár, Sóstói Ipari Park, Amerikai fasor 11.