Termelékenységi hatékonyságnövelés
Forgóeszköz finanszírozás
Technológiai modernizáció
Napelem rendszer megvalósítása
Napelem rendszer telepítése
Eszközbeszerzés
Telephelyfejlesztés
Minőségi együttműködés
Ablakszerker - Megbízható, hitelképes partner
Ablakszerker - A biztonságos otthonokért
Feliratkozás hírlevélre
Adja meg adatait a hírlevlére való feliratkozáshoz:

Név:
Email:

A profil fő kamrája egy magas szigeteléssel bíró speciális anyaggal, habbal kerül kitöltésre. Ezzel a technikával elsősorban kiváló hőszigetelési értékek érhetők el!

Szolgáltatásaink

Árajánlat készítés a vásárló által megadott méretek alapján készül. Minden esetben először a nyílászáró vízszintes méretét, majd a függőleges méretét kell megadni.Tehát egy 1200*1500-as ablak szélessége 1200, magassága 1500mm.
Árajánlatkérés esetén a faltól falig méretet kérjük megadni. A nyitásirányt úgy határozzuk meg, hogy szembeállunk a nyílászáróval és magunkra nyitva a pántoldali oldal a nyitásirány. Tehát ha belülről nézzük az ablakot és a pánt jobb oldalon van akkor az ablak jobbos.

Megrendelés esetén, amennyiben a beépítést is megrendeli a vásárló, egy kollégánk helyszíni felmérés végez, és a felmérés valamint a helyszíni egyeztetés alapján történik a nyílászárók legyártása. Amennyiben nem cégünk építi be a szerkezeteket, abban az esetben a vásárló által megadott méretek alapján kerülnek a nyílászárók legyártásra. A megadott méretekért felelősséget nem tudunk vállalni. Ebben az esetben a nyílászárókat a vevőnek kell a telephelyről elszállítani, illetve cégünk külön díjazás ellenében kiszállítja.

A beépítés kétféle módon történhet, új kialakított falnyílásba (új beépítés) illetve meglévő ablak cseréje (bontás-beépítéssel).

A nyílászárókhoz beépítési, karbantartási útmutatót mellékelünk.

Felhívjuk tisztelt vásárlóink figyelmét, hogy a GABO ablakok nyílászárók tökéletesen szigetelnek, ezért a párásodás illetve penészképződés elkerülésének érdekében fokozott szellőztetésre van szükség!
Valamint javasoljuk, hogy minden helyiségben az adott helyiség méretének függvényében legalább egy nyílászáróba szellőzőt építsenek be, illetve a gázkészülékkel ellátott helyiségekben a szabványnak megfelelő szellőző beépítéséről minden esetben egyeztessen gázszerelőjével!

Szolgáltatásainkról olvasson bővebben megújult honlapokon


Ablakszerker Kft.© Minden jog fenntartva - Cím: Székesfehérvár, Sóstói Ipari Park, Amerikai fasor 11.