Termelékenységi hatékonyságnövelés
Forgóeszköz finanszírozás
Technológiai modernizáció
Napelem rendszer megvalósítása
Napelem rendszer telepítése
Eszközbeszerzés
Telephelyfejlesztés
Minőségi együttműködés
Ablakszerker - Megbízható, hitelképes partner
Ablakszerker - A biztonságos otthonokért
Feliratkozás hírlevélre
Adja meg adatait a hírlevlére való feliratkozáshoz:

Név:
Email:

A profil fő kamrája egy magas szigeteléssel bíró speciális anyaggal, habbal kerül kitöltésre. Ezzel a technikával elsősorban kiváló hőszigetelési értékek érhetők el!

Komfortérzetünket tudjuk növelni azzal, ha a hívatlan vendégként érkező rovarokat kizárjuk az otthonunkból különböző típusú rovarhálók alkalmazásával.

Szúnyogháló típusok:

Ajtóra szerelhető


Oldalra elhúzható rolós szúnyogháló ajtó. Praktikus, mert ha épp nincs rá szükségünk, a függőlegesen az ajtó tokján elhelyezett keskeny dobozba visszatekeredik. Egy és kétszárnyú ajtón éppúgy alkalmazható. Használata egyszerű.
Nyíló, zsanéros szúnyogháló ajtó. Rugós zsanérral ellátott por festett alumínium keretes szúnyogháló ajtó. Egyedi mértre és színre festve,  színes ajtó esetén fóliázott kivitelben is rendelhető.Ablakra szerelhető

Önálló rolós szúnyogháló.
  Ablaktokra szerelhető igény szerint fel és lehúzható rovarháló. A ház és a lefutó alumínium. Bármely RAL színre festhető ill. a természetesebb hatás elérése érdekében fóliázott változatban is rendelhető.


                                                           Alumínium vagy műanyag keretes fix szúnyogháló. Az alumínium keretes szúnyoghálónál szintén lehetőség van a Ral színkártya szerinti bármelyik szín kiválasztására ill. fa mintázatú fóliázásra is. Kis fülek segítségével könnyen le és feltehető. Keskeny profilja szinte alig észrevehetően illeszkedik az ablak keretére.

Ablakszerker Kft.© Minden jog fenntartva - Cím: Székesfehérvár, Sóstói Ipari Park, Amerikai fasor 11.