Termelékenységi hatékonyságnövelés
Forgóeszköz finanszírozás
Technológiai modernizáció
Napelem rendszer megvalósítása
Napelem rendszer telepítése
Eszközbeszerzés
Telephelyfejlesztés
Minőségi együttműködés
Ablakszerker - Megbízható, hitelképes partner
Ablakszerker - A biztonságos otthonokért
Feliratkozás hírlevélre
Adja meg adatait a hírlevlére való feliratkozáshoz:

Név:
Email:

A profil fő kamrája egy magas szigeteléssel bíró speciális anyaggal, habbal kerül kitöltésre. Ezzel a technikával elsősorban kiváló hőszigetelési értékek érhetők el!

Párkányok

Külső párkány 


Egy épület homlokzati nyílászáróihoz elengedhetetlen a külső párkány. A beázások elkerülése végett nagyon fontos, hogy az ablakok beépítése után viszonylag rövid időn belül párkány kerüljön a házra. A külső párkányok azon kívül, hogy rendkívül tartósak és szép megjelenést biztosítanak ablakaiknak nagyon fontos funkciót is ellátnak.


Termékeink extrudált és hajlított alumíniumból készülnek és a Ral színkártya bármely árnyalatára festhetők, hogy megfelelően illeszkedhessenek a nyílászáróikhoz, de ha még ennél is nagyobb összhangot szeretne elérni, lehetőség van a külső párkányt is fa mintázatúra fóliáztatni.
Modern hatás elérése érdekében pedig figyelmébe ajánljuk eloxált párkányainkat.

Belső könyöklő

A laktér harmóniájának kialakításában jelentős szerepet játszanak a könyöklők ízléses kiválasztásai. Fóliázott ablakainkhoz megegyező színvilágú könyöklőt tudunk biztosítani. Ezek nagy előnye, hogy könnyű és törhetetlen anyagból készülnek, ellenállnak az ablaküvegen átszűrődő UV sugaraknak, nem deformálódnak és nem sárgulnak.

Az általunk forgalmazott párkányok könnyen tisztíthatóak, nem kényesek és könnyen beépíthetőek.

Ablakszerker Kft.© Minden jog fenntartva - Cím: Székesfehérvár, Sóstói Ipari Park, Amerikai fasor 11.