Termelékenységi hatékonyságnövelés
Forgóeszköz finanszírozás
Technológiai modernizáció
Napelem rendszer megvalósítása
Napelem rendszer telepítése
Eszközbeszerzés
Telephelyfejlesztés
Minőségi együttműködés
Ablakszerker - Megbízható, hitelképes partner
Ablakszerker - A biztonságos otthonokért
Feliratkozás hírlevélre
Adja meg adatait a hírlevlére való feliratkozáshoz:

Név:
Email:

A profil fő kamrája egy magas szigeteléssel bíró speciális anyaggal, habbal kerül kitöltésre. Ezzel a technikával elsősorban kiváló hőszigetelési értékek érhetők el!

Szellőző

Az ablakok jelentősen hozzájárulnak az energiaköltségek csökkentéséhez, és lehetővé teszik, hogy a törvényi kötelezettségünknek eleget tehessünk. Ez a jó hőszigeteléssel és tömítettséggel elérhető.   
A modern ablakoknak még többet kell nyújtania. A belső térben keletkező penészesedés megakadályozását egy megfelelő szellőztetési rendszerrel.

GECCO szellőztető rendszer

A GECCO (GEALAN Clima Control) megakadályozza egy alap levegőkeringés biztosításával a penészesedést és a célzott szellőztetéssel energiaköltséget is megtakarít. A GECCO teljesen önműködően dolgozik, nagyobb szélnyomásnál bezár, ezzel akadályozza meg a huzat létrejöttét. Amennyiben a szélnyomás csökken, a csappantyú magától nyit és a levegő akadálytalanul áramolhat ismét.   

A Gecco előnyei:

1. optimális levegőcsere normális légnyomás esetén
2. a lehető legalacsonyabb energiaveszteség
3. állandó alapszellőztetés
4. szabadalmazott, teljesen automatikus levegőszabályozás
5. nincs huzat nagy szélnél sem
6. az automatika miatt elkerülhető a hibás kezelés
7. jó hő- és hangszigetelés
8. nincsenek süvítő hangok a huzat miatt
9. költségkímélő
10. nincs penészképződés

Gecco zárvaGecco nyitva
                                 Zárt állapot                                                              Nyitott állapot
GEALAN Air Watch

Gealan airwatchA pontos időpont, hogy mikor is szellőztessünk nem volt eddig egyértelműen felismerhető. Olyan helyiségekben, mint a konyha vagy a fürdő, ahol az alapszellőztetés ellenére (pl.: GECCO-val) is hamar megjelenhet a penészesedés problémája. Ennek most vége! A levegő páratartalmának mérője a GEALAN Air Watch a lakónak megbízhatóan mutatja mikor használódott el a helyiség levegője, azaz mikor kell szellőztetnie. Amikor a mutató a kék mezőben áll, akkor elegendő friss levegő áll rendelkezésre. Amikor a mutató a piros mező irányába tart jelzi, hogy ideje szellőztetni. Az Air Watch egyszerűen az ablakszárnyra ragasztható.

Aereco

Azokban a helyiségekben, ahol nyílt égésterű gázkazán, gáztűzhely foglal helyet, a gázszolgáltató, ill. a kéményseprő szakhatóság kimondottan előírja valamiféle résszellőző alkalmazását.

AerecoA készülék a nyílászáró tokjára- és szárnyára készített szakszerű bemarás után kerül rögzítésre. Működési elve, hogy a külső-belső páratartalom különbség hatására nyitnak-zárnak benne a légterelő lemezkék, szabad utat biztosítva a levegő szabad áramlásának. A gyakori használatú helyiségekben pedig a párásodás, penészedés megakadályozásában lehet nagy segítség a résszellőző felszerelése. Ha Ön ablakcsere vagy új ablak, ajtó vásárlás előtt áll, gondoljon előre a résszellőzők elhelyezésére, hogy elkerülhesse a későbbi kellemetlenségeket!

Ablakszerker Kft.© Minden jog fenntartva - Cím: Székesfehérvár, Sóstói Ipari Park, Amerikai fasor 11.