Termelékenységi hatékonyságnövelés
Forgóeszköz finanszírozás
Technológiai modernizáció
Napelem rendszer megvalósítása
Napelem rendszer telepítése
Eszközbeszerzés
Telephelyfejlesztés
Minőségi együttműködés
Ablakszerker - Megbízható, hitelképes partner
Ablakszerker - A biztonságos otthonokért
Feliratkozás hírlevélre
Adja meg adatait a hírlevlére való feliratkozáshoz:

Név:
Email:

A profil fő kamrája egy magas szigeteléssel bíró speciális anyaggal, habbal kerül kitöltésre. Ezzel a technikával elsősorban kiváló hőszigetelési értékek érhetők el!

Színválaszték

Fadekor

Megtévesztően famintázatú

Aki természetes megjelenést szeretne házán viszontlátni, mindemellett a modern technológia előnyeit is szeretné megkapni, annak csak egy lehetősége van: műanyag nyílászáró fadekor fóliával. Egyaránt felhasználható a régi házak felújításánál, valamint az épületek tájjellegű stílusának megtartásánál. A GABO ablakok fadekor nyílászárók különleges megjelenést kölcsönöznek az igényes építészetnek. A fadekor ablakok a modern műanyag nyílászárók valamennyi pozitív tulajdonságával, valamint a fa dekoratív tulajdonságaival egyidejűleg rendelkeznek.

Következő színek érhetők el jelenleg:

fadekor

Figyelem: a színek eltérhetnek az eredeti  színtónustól ezért csak tájékoztató jellegűek. További színválasztékkal kapcsolatban kérjük forduljon hozzánk.

Fafólia egy természetes kinézetért! A fadekor ablakok külső-belső fóliázáskor az alaptest barna színű. Így nyitott ablaknál is egy természetes megjelenés mutatkozik, és a fa  dekoratív hatása még jobban érvényesül.

Acrylcolor

Lenyűgöző színek

Az építőművészetben az esztétikát a színek, formák és anyagok tökéletes összhangja jelenti. A színes acrylcolor ablakoknak a homlokzati kivitelezéskor nagy jelentőségük van.  Az ablakok a homlokzat alkotóelemei, melyek vonzzák a tekintetet, mindeközben ki vannak téve az időjárási viszontagságoknak és mechanikai behatásoknak.

Miért jó az acrylcolor ablak?

Coextrudálás-az eljárás


Egy hőkezelési eljárás során a profil alaptestre, mely ekkor még egy forró, fehér massza, egy másik színes, forró, folyékony masszát engedünk, melyek végül feloldhatatlan kapcsolatot hoznak létre. A folyékony acrylcolor massza a profil azon felületein fog megmaradni, amelyet az időjárás és a természet hatásai érnek. Az acrylcolor profil már két színnel hagyja el az extrudáló fejet. Ezzel az eljárással biztosítjuk a színstabilitást.  Coextrudálással a Gealan 1980 óta foglalkozik. Ezen a területen elért eredményt jelzi azt, hogy a RAL- minőségi garancia jelet megkapta és a Süddeutsche Kunststoffzentrum is minőségi  tanúsítvánnyal díjazta eredményeinket. Ezek a minősítések az újrahasznosított profilokra is érvényesek.

Acrylcolor standard színek:Ablakszerker Kft.© Minden jog fenntartva - Cím: Székesfehérvár, Sóstói Ipari Park, Amerikai fasor 11.