Termelékenységi hatékonyságnövelés
ablak
Forgóeszköz finanszírozás
ablak
Technológiai modernizáció
ablak
Napelem rendszer megvalósítása
ablak
Napelem rendszer telepítése
ablak
Eszközbeszerzés
ablak
Telephelyfejlesztés
ablak
Minőségi együttműködés
ablak
Ablakszerker - Megbízható, hitelképes partner
ablak
Ablakszerker - A biztonságos otthonokért
ablak
Feliratkozás hírlevélre
Adja meg adatait a hírlevlére való feliratkozáshoz:

Név:
Email:

A profil fő kamrája egy magas szigeteléssel bíró speciális anyaggal, habbal kerül kitöltésre. Ezzel a technikával elsősorban kiváló hőszigetelési értékek érhetők el!
ablak

Új technológiás ablak típusok

STV® technológia

STV technológiás ablakAz STV® technika kombinációja a hagyományos acélmerevítésekkel lehetővé teszi olyan szerkezetnagyságok gyártását, amelyek eddig nem voltak elérhetőek és a funkcióban is jelentős előnyökhöz vezet.

Ezen kívül az eddig alkalmazott ablakméretekig az új technika figyelembevételével alternatív merevítések is alkalmazhatóak jelentősen jobb hőszigetelési tulajdonságokkal. Az egyedi szerkezeteknél is lehetőség van a stabilabb megvalósításra.

Az acélmerevítés elhagyása az új ragasztási technika esetében az Uf-értékeknél alapjában jobb eredményeket valósít meg. A normál méretű fehér szerkezetek gyártása az STV®-technikával az acélmerevítés elhagyását teszi lehetővé. Ez az Uf-értékek jelentős javulásához vezet egészen 0,2 W/m?K –ig, profilkombinációtól függően.

A Statikus-száraz-üvegezés STV® mind az egyedi gyártáshoz, mind a „kerek“ szerkezetekhez alkalmazható. Természetesen ebben az esetben a ragasztószalag a hajlítási folyamat befejezése után, bizonyos feltételek figyelembe vétele mellett, egy kézi letekerővel (Handabroller) vihető fel a mindenkori profilokra. Ahhoz, hogy a megfelelő tapadás a profil és a ragasztószalag között biztosítva legyen, a profil felületi feszültségét egy bevizsgáló stift segítségével ellenőrizni kell. Amennyiben ez nem elegendő, úgy egy alapozó (primer) segítségével az üveg szükséges tulajdonsága kialakítható.IKD technológia

Intensiv-Kern-Dämmung (Intenzív-Mag-Szigetelés) csoportba tartozó első profilok piaci bevezetését bejelenthetjük Önöknek. Az Intensiv-Kern-Dämmung esetében a profil főkamrája egy magas szigeteléssel bíró speciális anyaggal, habbal kerül kitöltésre. Ezzel a technikával elsősorban kiváló hőszigetelési értékek érhetőek el.

Toktoldók

A nyílászáró tokjának szélesítésére szolgálnak. Különböző szélességben készülnek, melyek a nyílászáró tokjához pontosan kapcsolódnak. Leggyakrabban akkor szükséges toktoldót helyezni a nyílászáróra, ha redőnyt szeretnénk felszerelni. Amennyiben ez nem történik meg akkor a külsőtokos redőny belóg az ablakba, tehát az üvegfelületből is elvenne. A redőny előkészítés mellett érdemes az épület külső szigetelése miatt is a használata, így esztétikusabb lesz. Érdemes a toldók hőszigetelési tulajdonságaira is odafigyelni. A mi toldóink gumi tömítéssel vannak ellátva és van lehetőség ezeket a profilokat is habbal tölteni. Így jelentősen növelhetjük hőszigetelő értékét.
 
Az általunk használ tokpótlók méretei: 20mm, 36mm, 58mm és 125mm.


Ablakszerker Kft.© Minden jog fenntartva - Cím: Székesfehérvár, Sóstói Ipari Park, Amerikai fasor 11.